2003 yılında pet ve damacana üretimi ile ambalajlı su sektörüne adım atan Ceysu, her geçen gün büyüyen dağıtım ağı ve üretim kapasitesi ile sektörün köklü firmalarından biri haline gelmiştir.
Tarımsal arazilerden, yerleşim yerlerinden uzakta, özü değiştirilmemiş, mineral yapısı hiçbir değişikliğe uğramayan, kaynağında temiz olan ve kaynağından çıktığı şekilde, en yüksek hijyen standartlarında, ileri teknoloji kullanılarak el değmeden üretim yapılan Ceysu Antalya fabrikamız yalnız Türkiye’nin değil Avrupa’nın sayılı üretim tesislerinden biridir.
Ceysu’nun PH seviyesi 8,13’tür.
Alkali su, vücuttaki toksit maddelerinin atılmasına yardımcı olur. PH seviyesi düşük sulara göre vücudun sıvı ihtiyacını daha iyi karşılar. Bağışıklık sisteminin güçlenmesine yardımcı olur.
Ceysu 10 Fr sertliğindedir, yüksek kalsiyum içerir.
Kalsiyum kemiklerin ve diş sağlığının korunmasına yardımcı olur, kemik erimesi hastalığını önler. Kas aktivitelerini düzenler ve hücresel faaliyetlerin önlenmesine yardımcı olur.
Ceysu’nun Sodyum seviyesi 1,56’dır, düşük tuz diyetine uygundur.
Düşük sodyum, yüksek kan basıncının ve kalp hastalıklarının önlenmesine yardımcı olur. İnsülin direncini düşürür ve osteoporozun önlenmesini sağlar.
Doğal kaynaklarımızı koruyoruz.
Doğayla uyum içinde çalışarak, sıfır atık yönetim sistemi uygulayarak çevresel ayak izimizi en aza indiriyoruz. Enerjimizi koruyarak, daha parlak yarınların yolunu açarak, sarsılmaz bir özveriyle geleceğe yürüyoruz.
Ceysu, Uluslararası Lezzet ve Kalite Enstitüsü tarafından 2013 - 2014 - 2015 - 2016 yıllarında üst üste Superior Taste Award’a layık görülmüş, Türkiye’nin en ödüllü su markasıdır.